sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

I'm running wild wild and free, open road is all I need.

Okei en taaskaa tiiä miten otsikko liittyy aikalail mihkää mitä täs kirjotan mut ihan sama antaa olla, saa kelvata. Anyways, mul on menny päivät ihan sekasin, en tiiä mitä tekisin jos en kännykäst vois vähä välii tarkistaa et mikäs päivä tänää olikaa. Onneks blogin kirjottamine auttaa kans hahmottaa mitä millonki on tapahtunu. Tää on vähän niiku palapelin kasaamist, ain pitää miettii et missäköhä järjestykses mitkäki asiat tapahtu vai onko tapahtunu olleskaa. Mut joka tapaukses, maanantain menin iltapäiväl kattoo tän perheen toisiks vanhimman penskan softball pelii, tottakai oikee joukkue voitti wohoo. Peli oli puistossa jonku matkan päässä. Siel oli ainaki kolme softball kenttää, yks futiskenttä, leikkipuisto, muutama lampi ja tottakai nurtsii ja metsää. Noin tunti sen jälkeen ku me tultiin pelist takasin himaa tänne tuli uus aupair Saksasta. Se on kans rematchis niinku mäkin.


 Keskiviikkona mentiin taas kattomaa softball pelii, toistamiseen tuli voitto koiin samaa joukkuetta vastaa. Olin kans ahkera ja kävin tunnin kävelyl. Torstaina tänne tuli taas uus aupair Meksikosta ja myöhemmin päivällä saksalaisen sisko. Harmi sinänsä et uuden aupairin kans ei voi ain kunnol puhuu, koska ymmärtämine ei oo aina niin hyvää. Mut väliaikasist kielimuureist huolimatta hyvä tyyppi! Perjantai iltapäivä oli hauska! Meksikolainen ja minä putsattiin ulkona pihaleluja yhessä perheen lasten kans. Tottakai koko hoito meni leikkimiseks ja oltiin vesisotaa. Illalla viel katottii pari leffaa. Kaikkien vaatteet oli viel muutaman tunnin päästäki iha läpimärkii.  Lauantaina siskokset lähti matkalle joskus aamupäivällä. Mä menin toisen rematchlaisen kans outlet kauppakeskukseen, mikä oli valtava. Rahaaki kulu enemmä ku laki sallii mut sainpaha ainaki mm. uudet Converset, mitkä oli n. parikybää halvemmat ku Suomessa! 



Sunnuntai meni aikalailla perheen vanhimman lapsen valmistujaisten valmisteluis. Siivottiin, tehtiin ruokaa, koristeltiin taloo yms., jossain vaiheessa pomppulinna ilmesty takapihalle ja DJ pöllähti pihatielle, vai mikä ikinä driveway onkaa suomeks. Neljältä vierait alko valumaan paikalle. Paikal oli myös samat henkilöt, kun Muistopäivänäkin ja joitain tuttuja softball kentän laidalta. Ja tottakai perheen lasten kavereita! Oli tosi hauskaa  ja kerranki oli syy miks maalata naamaa. 


 
Maanantaist asti oon ollu matchattun Texaslaisen perheen kans, perjantain pääsin oikeesti puhumaa perheen isän kans. Jes, eka perhe kuka oikeesti vastas mun viestii ja halus puhuu mun kans! Lauantai aamuna ku kävin kattomas onks perhe viel matchattun mut ne oli kadonnu. Jippii siinä meni viikko turhaan… Minkäs teet. Jos mulle käy nii et tuun takas Suomeen piakkoin nii ainahan voin lähtee uudestaa ja niin mä teenki jos nyt ei natsaa. Muutenki oon jo miettiny kaiken valmiiks mitä teen sit ku tuun takasin mut se onki sit asia erikseen kuinka hyvin osaan asiat toteuttaa. 

1 kommentti:

  1. Yleisiä parannusehdotuksia: kuvat olisi kiva saada suurempina, aavistuksen verran puhekielisyyttä voisi karsia, vähemmän yksityiskohtia ja sen sijaan enemmän sun omia fiiliksiä. Olisi mukavampi lukea! Kuitenkin kiinnostaa tää aihe koska olen itsekin ehkä joskus aupairiksi lähdössä.

    Vaikutat tosi positiiviselta ja hauskalta tyypiltä ja toivon että saat pian uuden perheen!!!

    VastaaPoista