keskiviikko 7. toukokuuta 2014

We're all living in America

Sunnuntaina näin Willua ja Hannaa. Ei me mitään erikoista tehty, pelattiin GTA:ta ja syötiin sekunnin sadasosissa suklaalevy. Katsottiin me mun lapsuudenkuviakin. Heitin Hannan Jumboon, Willun kanssa ajoin piiitkää reittiä Martsarin asemalle. Steissil meil oli tavallisee tapaamme mahtava puheenaihe. Yhyy jään kaipaamaan kaikkii mei enemmä ja vähemmä normaaleja juttutuoikoita. Okei normaali on kyl ihan väärä sana mut eka mitä keksin. Melkein heti lähdettiin tekemään mulle check inniä, kun olin tullut takasin kotiin. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nukuin neljä tuntia. Kuten arvata saattaa ei paljoo nukuttanu, halusin nukkuu mut ei huvittanu.

© Hanna

Maanantaina mulla oli herätys klo 5:45. Vaatteet vaa niskaa ja lentokentälle. Heathrowlla laskeuduin eri terminaalii ku Nykin lento lähti. Terminalin vaihto kävi dösällä ja koko hoitoo meni noin tunti. Istumapaikat oli jo täynnä, kävelin dösän takaosaan ja istahdin lattialle. Siin oli semmonen "porras" mihin sain hyvin ahterini mahtumaan. Hyvä näin, koska en ois ylettäny ottaa mistää kiinni, koska oon kokoa Hobitti. Toisessa terminaalissa heti ekana oli passitarkastus. Virkailija oli tosi hisas ja rupes jo kuumottaa jossai vaihees et päästääkö se mua olleska. Mut onneks kohta pääsinki jatkamaa matkaa. Seuraavaks tuli turvatarkastus. Arvatkaa vaa kenen laukku piippas.. Työntekijä otti suurimman osan tavaroist pois ja tarkisti ne ja laitto melkeen kaiken viel uudestaa menemää sen laitteen läpi. Jippii. Tarkastuksen jälkeen kävin nostamassa vähän puntia ja suuntasin kauppaan, mist ostin mansikka-kirsikkamehuu ja myöhemmin päiväl mansikkamehuu ja ruokaa. 7h20min oli odotteluu, aika meni tosi nopeesti vaik olinki suurimman osan ajast yksin. Ehk noin tunti ennen ku lento Nykkii lähti löysin Italialaisen aupairin, kenee olin feissarin kautta tutustunu. Jonki aikaa ihmeteltii minne mennään ja lopult ku oikeelle portille päädyttii löydettiin pari aupairii lisää. Yllättäen Jenkkeihi lento oli pitkä, pysyttelin hereil viimesee asti mut jossai vaihees aloin torkahtelemaa.
Mentiin kaikki aupairit porukalla hakemaa mei matkalaukkuja ja lopuks venaamaa kyytii. Meit oli n. 30. Sit vihdoin dösäkuski tuli hakee meiät ja lähettiin tulemaan aupair koululle. Dösämatka kesti pari tuntii, me oltii kaikki iha loppu ku päästii perille. Mut heti ei päästy nukkumaa. Saatii pitsaaja vettä ja meiät jaettii huoneisii. Sit alko armoton laukkujen raahaaminen portaita pitkin tokaan kerrokseen. Ei ollu kivaa voin sanoo. Sit joskus puolenyön paikkeil oli kyl ihana suihkunraikkaana mennä nukkumaa. Enhä mä ollullaa ku kait sen 26h hereil vissii.  



Katoin Hobitin lennolla :3

Mulla on kämppiksinä kaks Saksalaista. Toinen tuli mun kaa samal lennol Lontoost ja toine tuli joskus kahen aikaa yöllä. Toi kuka tuli mun kaa samal lennol on tosi mukava tyyppi. Oon tutustunu sen kaverii en tiiä tunsiko ne ennen toisiaa mut lennolla molemmat istu ainaki mun edessä. Koulupäivä alkaa täällä aina kaheksalta. Tiistaina me herättiin kuudelta, koska meillä ei ollu kaihtimia kiinni ja aurinko nousi. Meil oli kouluu 18:30 asti, pari kertaa oli 30min tauko ja keskellä päivää tunnin ruokavälkkä. Käytiin läpi nii paljo kaikkee etten ees enää muista melkeen mitään. Liikaa infoo kerral. Katottiin me pari videoo, tehtiin esittelykierros, käytiin läpi ruokajuttuja ainaki. Koulun jälkeen osa meistä sai yllätyksen perheiltä. Pinkissä laukussa oli huppari, skittlessejä, m&m:iä, juomapullo, valokuvakehys, $10 lahjakortti Starbucksii, ja joku toinen lahjakortti jonnekkin pikaruokapaikkaa. Illalla mentiin toisen kämppiksen ja yhen muun kanssa kävelemää rantaan ja valokuvaamaa, kun me tultiin takasin muut oli jo alottanu karkkipiknikin. Meil oli tosi hauskaa, kaikista hauskinta oli kun Skandinavian ulkopuolella asuvat maisto salmiakkii. Osa sylki heti pois ja osa vaivalla sai nielastuu alas. Kaikkien ilmeet oli ihan mahtavat. Mua ja Tanskalaista aupairii pidettii ihan hulluna ja sekopäinä ku popsittii salmiakkii hyvillä mielin. 


Karkkipiknik jee jee

 Bambeja!



Vasemmanpuoleises me nukutaa ja mei tunnit on siel ja oikeenpuoleises me safkataa

Keskiviikkona me herättiin kaikki kolme klo 4:45. Toinen kämppis päätti lähtee lenkille aikasin aamulla. Jäätii viel toisen kämppiksen kaa löhöö sänkyy mut eihä me enää saatu unta. Aikasi heräämises on hyvä asia se et kukaa muu ei oo viel heränny, joten esim feissarissa oleminen tai ylipäätää netis roikkumine käy helposti ku netti ei lagaa liiallisen käyttäjämäärän takii joten puhumine ihmisille on kummasti helpompaa.. Vähän seittemän jälkeen mentiin taas aamupalalle ja sieltä kaheksaks tunnille. Tää päivä oli pitkälti samanlainen kun tiistaikin, tosin "kouluu" oli 13h, eilen oli vaan 10h. Jee huomenna on ehkä toisiks paras päivä, meil on retki New Yorkiin!!! En jaksa oottaa ollenkaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti